Αχ! Αυτή η τσαχπίνα Ελένη!

Γαργαλιστικός τίτλος άρθρου για την Ωραία Ελένη, που σκοπό έχει να σταματήσει να δουλεύει το μυαλό μας λογικά. Πάνω μια φωτογραφία της πανέμορφης ηθοποιού που υποδύθηκε την ωραία Ελένη στην ταινία Τροία, κι από κάτω ο τίτλος: << Η "καυτή" ζωή της ωραίας Ελένης του Μενελάου. Σε ηλικία 12 ετών την έκλεψε ο...>> 

 

Ας ρίξουμε μια ματιά στο άρθρο, μη τυχόν εμείς οι σημερινές γυναίκες μπορέσουμε να αντιγράψουμε κάτι από την ζωή της Ελένης, να κάνουμε την δική μας ζωή πικάντικη.  Μιλάμε λοιπόν για την ωραία Ελένη που έκανε καυτή ζωή, παρά το ότι ήταν μόλις 12 ετών όταν την έκλεψε πρώτη φορά άντρας. Αυτό, εμείς  στον φεμινισμό  δεν το λέμε καυτή ζωή, το λέμε παιδεραστία. Καυτή είναι η ζωή που αποφασίζεις μόνη σου, όχι φυσικά στα 12 διότι έως και τα 14 ο νομοθέτης λέει πως δεν έχεις όσο ώριμη σκέψη χρειάζεται για να παίρνεις συνειδητές αποφάσεις. 

Ο πρώτος άντρας που έκλεψε την Ελένη ενώ ήταν ακόμα παιδάκι ήταν ένα ξάδερφός της που δεν ξέρουμε την ηλικία του,  ο δεύτερος όμως (γιατί την ξανάκλεψαν αμέσως μετά) ήταν ο Θησέας 50 χρονών χήρος, που είχε συνεργό και αντεραστή έναν φίλο του, κι αυτός χήρος. Επομένως εδώ γνωρίζουμε ότι την παιδεραστία επιδιώκουν δύο ηλικιωμένοι άντρες ταυτόχρονα, που δεν ντρέπονται καθόλου να αρπάζουν ένα κοριτσάκι με σκοπό να το βιάσουν, κι εφόσον την θέλουν κι οι δυό, αποφασίζουν να την βάλουν σε κλήρο να δουν ποιός θα την κερδίσει.

Η καυτή ζωή της Ελένης όμως δεν τελειώνει με τον Θησέα, γίνεται όλο και πιο φλογερή διότι τα αδέρφια της κάνουν πόλεμο για να την πάρουν πίσω κι όταν επιτέλους επιστρέφει στο πατρικό της, ο πατέρας της βέβαιος πως θα την ξανακλέψουν, αποφασίζει να την παντρέψει με το ζόρι. Παίρνει τον Μενέλαο. Μετά τον Πάρη. Μετά τον αδερφό του Πάρη. Μετά πάλι τον Μενέλαο. 

Φωτιά και λαύρα είναι η Ελένη και καζάνι που βράζει το κρεββάτι της ( μας λέει το άρθρο), αν κι εμείς βλέπουμε ότι περνάει ολόκληρη την ζωή της με άντρες που είτε την κλέβουν μόνοι τους, είτε ένας άρχοντας αποφασίζει πως θα γίνουν σύντροφοί της (ο πατέρας της πρώτα,  ο Πρίαμος μετά). Παντρεύεται συνολικά 5 φορές κάνοντας σεξ θέλοντας και μη με όποιον της έλαχε κάθε φορά. Εκτός από τα σεξουαλικά της καθήκοντα, η όμορφη Ελένη έχει και αναπαραγωγικά καθήκοντα, εξίσου θέλοντας και μη. Γεννάει συνολικά 12 παιδιά, δηλαδή περνάει 12 φορές τις ωδίνες του τοκετού. Πολύ τσαχπίνα η κοπέλα μας αλλά και πολύ καρπερή, ποια να την φτάσει σε τύχη...

Οι αρθρογράφοι καλύτερα να θυμούνται ότι εμείς οι γυναίκες (και πολλοί άντρες φαντάζομαι), έχουμε μυαλό κι αποφασίζουμε μόνες μας τι είναι η "καυτή" ζωή και τι η ισόβια σεξουαλική κι αναπαραγωγική σκλαβιά από τον έναν αφέντη στον άλλον, είτε με τον επίσημο τίτλο της παντρεμένης, είτε με τον πολύ ποιητικό τίτλο της "κλεμμένης". Μην μας βγάζετε το άσπρο μαύρο με τα άρθρα σας, γιατί δεν έχουμε αχρωματοψία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK