Ποια είναι η θέση μας στον κόσμο;

 

Φωτοαστείο με ζευγάρι 200 ετών. Ο άντρας λέει "Σ' αγαπάω" κι η γυναίκα απορεί "Μα με ξέρεις μόνο δύο βδομάδες". Το μυστήριο λύνεται με αυτόν να εξηγεί "Ναι, αλλά έχω να γ@@@σω 14 μήνες". Χαχαχα!


 

Ένας υπανάπτυκτος άνθρωπος θα γελάσει με τόσο κτηνώδες αστείο. Οι υπανάπτυκτοι χλευάζουν τον έρωτα. Στοχεύει ο συντάκτης σε κτηνώδες αναγνωστικό κοινό; Όχι. Ο συντάκτης είναι ένας σκατόψυχος που στοχεύει μόνο στις γυναίκες. Είναι η σύγχρονη έκδοση του παλαιότερου σκατόψυχου που είπε την διάσημη φράση "οι γυναίκες δίνουν σεξ για να πάρουν αγάπη, οι άντρες επικαλούνται την αγάπη για να πάρουν σεξ", απλώς είναι αγράμματος και τα λέει χύμα.

Ο συντάκτης μας, νεκρωμενος ψυχικά και ζωώδης, ανίκανος ο ίδιος να αγαπήσει γενικότερα, διατηρεί παρόλα αυτά το μίσος του εναντίον των γυναικών και προσπαθεί να μας ενημερώσει, για το καλό μας φυσικά, ώστε να βλέπουμε την ζωή ρεαλιστικα. Θέλει να μας αποκαλύψει την αλήθεια που ισχύει για όλους τους άντρες ( κατά την γνώμη του), πως ακόμα κι όταν λένε "σ' αγαπώ" αυτό γίνεται γιατί προσπαθούν να γ@@@σουν.
Στην πραγματικότητα προσπαθεί να μας υποδείξει την θέση μας στον κόσμο, ώστε με χαμηλές προσδοκίες και μηδενικη αυτοπεποίθηση, να μην έχουμε τίποτα ανεδαφικές προσδοκίες ότι θα αγαπηθούμε. Δεν μας αξίζει να αγαπηθούμε, ποιες είμαστε εμείς που το προσδοκούμε; Για λίγο παρακάτω την μύτη μας!

Μην τον ακούτε, μιλάει για εξ ονόματος της πάρτης του κι από την ντροπή του που είναι καραγκιόζης, γενικεύει για να τους κάνει όλους συνενόχους στο σκατένιο ιδεώδες του. Ο κόσμος έχει σκουπίδια σαν αυτόν, αλλά έχει κι ανθρώπους που θέλουν να αγαπηθούν και να αγαπήσουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK