ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ VOL. 999.999



Κάθε μέρα όταν πατάω στο Google γα ειδήσεις, ένας Θεός ξέρει γιατί μου βγαίνει κι αυτή η είδηση σε παραλλαγές, πάντα από τον ίδιο συντάκτη ή τον δίδυμο αδερφό του "δείτε την Μαρία Κορινθίου ". Γιατί η Μαρία Κορινθίου είναι καθημερινά στην ειδήσεις; Α, όπως μας λέει ο συντάκτης-αρχιμάστορας του λόγου επειδή "τρελαίνει τον πλανήτη", "κολάζει", έχει "απίθανα προσόντα",  "τινάζει στον αέρα το Instagram", "προκαλεί εγκεφαλικά", "θα σε κάνει να ξεχάσεις το όνομά σου", "φέρνει την Άνοιξη", "φέρνει το Καλοκαίρι", "φέρνει τον Χειμώνα" και αν ο γράφων έχει πολλά κέφια μας βάζει σε ένα whodunit: "τις έχει τεράστιες". Ποιές; Α, να ανοίξουμε το σάιτ να λυθεί το μυστήριο.
Κλικ, κλικ, κλικ.  Aποδέχομαι τα cookies, κλικ. Χ οι διαφημίσεις, κλικ. Scroldown, γιατί μου'φυγε το ποντίκι, 200 κλικ  και  νά 'τη  η Μαρία!

Τώρα που το ανοίξαμε βλέπουμε ότι δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, ήταν μάλλον υπερβολικοί οι τίτλοι. Ο Αγκάθος Κρίστος εδώ παίζει με τις λέξεις, όταν λέει "χωρίς σουτιέν", εννοεί με το φανελάκι, με το παρεό, με μια μεγάλη βεντάλια, με την ποδιά της κουζίνας, τυλιγμένη με ένα σεντόνι, μπροστά στο μεγάλο μπολ με φρούτα της κουζίνας της. Ναι, βέβαια μιλάει εξ ονόματος της πάρτης του, δεν παραπλανεί τους αναγνώστες για κλικ, ο ίδιος χαζεύει όταν την βλέπει με το φανελάκι. Με το δίκιο του. Γυναίκα με φανελάκι;  Πού ξανακούστηκε -βεβαίως και κολάζει. Ποιόν; Δεν ξέρω. Μήπως αυτούς που βλέπουν καλόγριες με ράσα όλη μέρα;
Ναι λοιπόν, υπάρχουν κι αυτοί που συναναστρέφονται γυναίκες ρασοφορεμένες  κι όλοι δουλεύουν σε σάιτ σχολιάζοντας πώς αν η Μαρία Κορινθίου δεν φωτογραφηθεί μόνο με ψάθινο καπέλο, δεν θα έρθει η Άνοιξη. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK