Ποιο ειναι το σημαντικο;

Σε πολλά άρθρα δεν μπορώ να διακρίνω από τον τρόπο που είναι γραμμένα πώς τοποθετούνται οι συντάκτες, μπορώ όμως να τοποθετηθεί εγώ.
Έχω δει το βίντεο, μάλλον σε ακροδεξιό σάιτ. Δεν έχει τίποτα επιλήψιμο. Αντιθέτως είναι σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα όλη η συνομιλία, χαλαρά και με γέλια: το τρανς άτομο που βρίσκεται στην πορνεία μοιράζει την επαγγελματική του κάρτα, σε άντρες που τους θεωρεί πιθανούς πελάτες. Γελάνε, λένε 5 σαχλαμάρες κι η ζωή συνεχίζεται.
Τώρα, το αν θα μπορούσαν αυτοί οι άντρες να είναι λίγο πιο λεπτοί στους τρόπους και να μην ζητούν μια μικρη επίδειξη, ναι, θα μπορούσαν, αλλά δεν φημίζονται για την λεπτότητα τους αυτές οι επαγγελματικές συναλλαγές κι ούτε είναι σημαντικό.
Το σημαντικό είναι ότι οι πιθανοί πελάτες είναι αστυνομικοί, που για μένα κάνουν πολύ σωστά και παραβλέπουν την επαγγελματική τους ιδιότητα και κρατάνε το περιστατικό σε φιλικά πλαίσια. Φιλικά σημαίνει ανθρώπινα, γιατί τα μη φιλικά εδώ θα ήταν σύλληψη. Για αυτό γίνεται η ΕΔΕ προφανώς, επειδή δέχθηκαν τις κάρτες κι έμειναν απραγοι. Έχει κάποιος να ωφεληθεί κάτι από την σύλληψη όσων βρίσκονται στην πορνεία; Όχι. Το πρόβλημα της πορνείας ( για όσους το θεωρούν πρόβλημα) μόνο με την σύλληψη των άστεγων εκδιδομένων δεν λύνεται.
Όπως είπα αρχικά, το βίντεο δεν έχει τίποτα περίεργο. Κρίμα που ήρθε στο φως.
(αρχικό άρθρο  εδώ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK