ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ

Αυτά είναι τα ευρήματα της τοξικολογικής ανάλυσης στο αίμα της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη προ ολίγων ημερών.Διάφορα ναρκωτικά που γέρνουν αμνησία και μειώνουν τις αναστολές. Καταρχάς να βάλουμε τα πράγματα σωστά στην θέση τους, αν και σωστά γράφηκε το κείμενο του ΑΠΕ ελλείψει άλλων λέξεων:  η φράση "μειώνουν τις αναστολές" τις σεξουαλικές δηλαδή, ΔΕΝ επινοήθηκε για τα παιδάκια, αλλά για τους ενήλικες. Οι μεγάλοι έχουν αναστολές, οι μικροί έχουν άλλες επιθυμίες, όχι το σεξ. Δεν υπάρχει κάτι που αναστέλλει τις σεξουαλικές τους ορμές, τώρα μαθαίνουν πώς να κατουράνε σωστά με αυτά που εμείς χρησιμοποιούμε για το σεξ. Κατανοητό; 
Έπειτα, να σκεφτούμε πώς ακριβώς θα αλλάξουμε τον νόμο ώστε να απαλλαχθούμε από αυτού του τύπου τους εγκληματίες. Δεν προβλέπονται ποινές ανάλογες με το έγκλημα στον Ποινικό κώδικα, σίγουρα όχι, γιατί αυτό είναι καινούργιο έγκλημα. Στην Μαρκέλλα συνέβησαν πολύ λίγα πράγματα, η πορεία όμως θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρή κι οι εγκληματίες μας έδειξαν ότι είναι άτομα ανεπανόρθωτα βλαβερά για την Κοινωνία. Είναι καμμένα χαρτιά, δεν έχουν επιστροφή. Τι καθόμαστε και τους κοιτάμε και τους φυλάμε και τους πάμε σιγά σιγά, με κάτι ποινές που είναι σαν παρατεταμένες διακοπές, αφού όποτε και να βγουν, πάλι τα ίδια θα κάνουν; Το μυαλό που έφτασε να βλέπει παιδάκι ως αντικείμενο του σεξ, έχει περάσει το όριο των ανθρώπων και επικοινωνεί μόνο με την Κακία.
Ισόβια για κάθε έγκλημα κι απόπειρα εγκλήματος πάνω σε παιδί. Ισόβια αληθινά, όχι 25 χρόνια και έξω. Να το κάνουμε παγκόσμιο νόμο για να γλυτώσουμε όλα τα παιδάκια της γης, ή τουλάχιστον να περιορίσουμε τους εγκληματίες. Γιατί αυτή είναι η κατεύθυνση σήμερα, η σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών. Μόνο αυτή. Οι γυναίκες δεν είναι πια το ν.1 ενδιαφέρον του "Κοινού". Έχουν αλλάξει τα γούστα του Κοινού, δεν θέλει το αποτριχωμένο με λέιζερ αιδοίο, θέλει εκείνο που αληθινά δεν έχει βγάλει τρίχες, το ορίτζιναλ. Υπήρχε σεξουαλικός τουρισμός στην Αφρική και την Ν.Α. Ασία εδώ και χρόνια, που μετά έπιασε τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, την Λ. Αμερική, τις ΗΠΑ με τις άπειρες παραμελημένες μαυρούλες, κι έφτασε τελικά ως εδώ. Μερικά παιδιά τα εκμεταλλεύονται οι γονείς τους, άλλα αρπάζονται. 
Είναι πολύ δύσκολο φυσικά να γραφτούν τέτοιοι νόμοι, τα όρια μεταξύ του παιδιού και του ενήλικα έχουν κατέβει παγκόσμια, σχεδόν πουθενά δεν είναι πάνω από τα 14, οπότε όλοι οι 60χρονοι της γης που μπορούν να πληρώσουν το φαί για ένα νηστικό, παρατημένο, που έχει φύγει από το σπίτι του, που είναι σε ορφανοτροφείο της αλλοδαπής και που το απήγαγαν 14χρονο, μπορεί να κάνει σεξ νόμιμα. Απο εκεί και κάτω υπάρχει κάποιο πρόβλημα, που λέει ο λόγος "πρόβλημα", αν κανείς  καταδώσει τον  60χρονο και τον πιάσουν επ' αυτοφόρω, κλπ κλπ. Στην Αφρική, στην Ασία κι αλλού, δεν υπάρχει κανείς να τον καταδώσει, είναι θέμα επιβίωσης του παιδιού το σεξ με τον 60χρονο. 
Εμείς φταίμε όμως για το σεξ που γίνεται, που επιδιώκεται, που εμπορευματοποιείται, που είναι μπίζνα με κυκλώματα, εκμεταλλευτές και πελάτες. Εχουμε νομιμοποιήσει στο κεφάλι μας αυτό το σεξ. Με τα λεφτά μας που πληρώνουν τα γούστα μας, έχουμε προχωρήσει προς τα κάτω στο τι είναι ηθικό. Βήμα βήμα και με την βοήθεια της εικόνας, κατεβαίνουμε ταχέως την κατηφόρα. Διάσημοι συγγραφείς  βγαίνουν δημοσίως και λένε πως "το παιδικό πορνό δεν συνεπάγεται πως όσοι το βλέπουν είναι παιδόφιλοι". (https://edition.cnn.com/2014/10/16/showbiz/celebrity-news-gossip/john-grisham-child-pornography/index.html). 
Λογικό, αφού τόσος κόσμος υπερασπίζεται το πορνό κι όλα τα γούστα εντός της εικόνας με το σκεπτικό ότι δεν είναι αληθινή πράξη, ναι, γιατί όχι και παιδικό πορνό; Ναι, είναι παιδιά αυτοί που είναι στην εικόνα, και ναι, πολλά εκατομμύρια βίντεο με άτομα ανήλικα κυκλοφορούν, αλλά πού να ξέρουμε εμείς ποιός είναι 13, 12, 11 πραγματικά; μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ανάπυξη. Αυτό θα είναι, δεν έχουν ανάπτυξη. Δεν τρώνε καλά και δεν έβγαλαν στήθος, όχι πως είναι στα αλήθεια 10 χρονών. 
Τι προτείνω; Να αλλάξουμε τις λέξεις καταρχάς, να μην μπορεί το Κοινό να λέει ό,τι θέλει. Να γίνουμε ακριβείς. Γιατί "παιδόφιλος" και "παιδεραστής"; Οι ξένοι που επινόησαν τους όρους, είχαν τον σκοπό τους, τον δόλιο -εννοείται- να μπερδέψουν τους κατοίκους της χώρας τους σχετικά με το ποιός κάνει τι, σε ποιόν. Γι αυτό πήραν λέξεις από τα αρχαία ελληνικά, ποιός ήξερε αρχαία στην Αμερική; Ποιός είναι φίλος του παιδιού, αυτός που κάνει σεξ μαζί του; Ποιός είναι εραστής του παιδιού; Μπορεί το παιδί να συναινέσει και να γίνει ερώμενος; Δεν υπάρχουν εδώ ούτε φίλοι,  ούτε εραστές, υπάρχουν μόνο πελάτες βιαστές. Παιδοβιαστές. Αυτή είναι η σωστή λέξη για το Κοινό αυτών των εγκλημάτων. 
Τόσες λέξεις έχει επινοήσει το φεμινστικό κίνημα, είναι ώρα να αρχίσει να χρησιμοποιεί άλλη μία. Παιδοβιαστής. Για να ξέρουμε τι μας γίνεται. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK