Η Πόλις εάλω


Ωραίο χιουμορακι, γελάσαμε πάλι, χαχα. Δεν παίρνουν ρεπό οι μισογυνηδες ποτέ, είναι πάντα απασχολημένοι με το πώς θα μας σκάψουν τον λάκκο. Να, εδώ ας πούμε:
Η γνωστή ύποπτη, η Σούλα από τα Πετράλωνα που συζητάει με την Μαρια -ας πούμε- η άσχετη, αγράμματη, ελαφρομυαλη γυναίκα, το αληθινό τούβλο που δεν ξέρει τον πασίγνωστο αόριστο του πασίγνωστου ρήματος "αλίσκομαι". Πάλι την έκανε την πατάτα της! Φυσικά, το μυαλό της έχει πιτουρα μέσα από τις πολλές ώρες που βλέπει Μενεγάκη. 


Καταρχάς να μας πει ο Αστειατορας που εμπνεύστηκε το μιμίδιο, από πότε πρέπει να ξέρει κάποιος το εάλω και το αλίσκομαι; Λέγανε και στο σπίτι του τέτοια; Οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε σωστά την γλώσσα του καιρού τους και του τόπου τους, όχι την γλώσσα της Κωνσταντινούπολης το 1453 μ.Χ.
Μετά να μας πει, γιατί μας αντιστρέφει την αλήθεια. Εάν το φωτοαστείο ήθελε να είναι όχι μισογυνικο αλλά ρεαλιστικό, θα είχε δύο άντρες, τον Σούλη και τον Μάριο. Το λέω αυτό γιατί εδώ και 50 χρόνια η Φιλοσοφική στο Πανεπιστήμιο έχει πάνω από 80% γυναίκες, όχι άντρες. Είναι ο Σούλης κι ο Μάριος αυτοί που δεν ξέρουν αρχαία, όχι η Σούλα κι η Μαρία.
Το καταλάβαμε κύριοι μισογύνηδες;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK