το βίντεο γκεημ σεξουαλικής επίθεσης House Party

(μετάφραση του άρθρου)
Το House Party περιγράφεται από τους δημιουργούς του ως «μια σεξουαλικά φορτισμένη, τρισδιάστατη περιπέτεια όπου σημαδεύεις και κλικάρεις». Στο παιχνίδι, εσείς ως παίκτης συμμετέχετε στο κυνηγετικό πάρτι στο σπίτι όπου προχωράτε να επιλέξετε τη δική σας περιπέτεια… μια περιπέτεια που περιλαμβάνει να παλέψετε, να τριφτείτε πάνω σε γυναίκες, να αυνανιστείτε όπου θέλετε και να εξαναγκάσετε τις γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί σας.

Το παιχνίδι έχει πάνω από 4.600 εξαιρετικά θετικές κριτικές και οι διαδικτυακοί παίκτες δεν ντρέπονται για το περιεχόμενο του παιχνιδιού στην ενότητα κριτικών στην πλατφόρμα Steam. Εδώ είναι τι ορισμένοι από αυτούς έχουν περιγράψει το παιχνίδι ως:
"Αλλά εδώ είναι το πραγματικό πρόβλημα: Το House Party είναι γ@μημένα ανατριχιαστικό. Και όχι για τα πρότυπα του εξαγριωμένου «SJW». Σας λέω πώς για κάθε λογικό ανθρώπινο σύστημα, αυτό το παιχνίδι είναι ένα σόου τεράτων. Το ανατριχιαστικό στοιχείο βρίσκεται παντού. Πάρα πολλές από τις πλοκές που μπορούν να αναπτυχθούν απευθύνονται από την αρχή σε πνευματικώς ασταθή άτομα , και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει γι αυτό, εκτός από την πλήρη αφαίρεση τους"
«Είναι πορνό»
«Δεν θα πω ψέματα, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Και είμαι πολύ σίγουρος ότι τα αρσενικά το παίρνουν μόνο για έναν λόγο ...... Μπορώ να εγγυηθώ απολύτως ότι ήταν ο ίδιος λόγος που το πήρα "

Οι ίδιοι οι προγραμματιστές παιχνιδιών λένε: «Παρόλο που κανείς στην ομάδα προγραμματιστών μας δεν το κατείχε το θέμα, κάναμε πολλές έρευνες στο διαδίκτυο για να μάθουμε πώς μοιάζει το ανθρώπινο σεξ. Πολλές από τις ιστορίες στο House Party θα σας οδηγήσουν σε φλογερές συναντήσεις με  διάφορους τύπους που παρτάρουν της νύχτας. Με μια  πολιτική "ανοιχτού καβάλου" για την αφήγηση αυτών των ιστοριών, δημιουργήσαμε σεξουαλικές συναντήσεις που μιλούν σε πολλά είδη κοινού αντί για τους βαρετές παραδοσιακές. Έρωτα με γυναίκες, έρωτα με άντρες, θα τα βρείτε όλα εδώ! Και δεν θα βρείτε επίσης καμιά από αυτές τις βλακείες όπου η σκηνή κόβεται μισή . Το House Party διαθέτει πλήρως διαδραστικές πολύ στενές επαφές με στάσεις που αλλάζουν. Επειδή η εμπεριστατωμένη έρευνά μας έδειξε ότι το να ξαπλώνεις σαν κούτσουρο και να βογκάς  στο πρόσωπο του άλλου είναι μόνο η αρχή.

 Προφανώς για τους προγραμματιστές του House Party και επίσης της πλατφόρμας Steam, το συναινετικό και ασφαλές σεξ είναι μόνο για «βαρετούς παραδοσιακούς». Σε αντίθεση, αυτό το παιχνίδι προσφέρει πιθανές πλοκές που μεταξύ άλλων ξεγελάνε τις γυναίκες και τις κάνουν να νομίζουν ότι είστε ένας από τους στενούς φίλους τους -ώστε να κάνετε σεξ μαζί τους- ή αθώες  «φάρσες» σε γυναίκες με καταστάσεις που θεωρούνται νομικά σεξουαλικά  εγκλήματα  και περιλαμβάνουν επίσης  ενσωματωμένους μηχανισμούς όπως το Χαρακτηριστικό "βουτηγμα, χούφτωμα". 

Γιατί η πλατφόρμα Steam επιτρέπει στην πλατφόρμα του να υπάρχει ένα τόσο  και εντελώς επικίνδυνο παιχνίδι; Γιατί το Steam συγχωρεί και δοξάζει τον βιασμό, την παρενόχληση και την πορνογραφική βία μέσω παιχνιδιών όπως το House Party;
Πολλοί παίκτες θα ισχυρίζονταν ότι όλα είναι εντελώς σωστά, καθώς οι ίδιες οι γυναίκες δεν είναι πραγματικές και είναι «απλώς ένα παιχνίδι». Αλλά αν τα βιντεοπαιχνίδια προορίζονται να είναι απόδραση από την πραγματικότητα και πηγή ψυχαγωγίας, γιατί η ιδέα της απόδρασης σε έναν «διασκεδαστικό» φανταστικό κόσμο περιλαμβάνει αυτήν την αποτρόπαια μεταχείριση των γυναικών;

( έχω βάλει δυο φωτογραφίες από κριτικες των παιχτών και αντιρρήσεις αλλων παιχτών, για να δειτε τι λένε και τι εννούμε όταν λέμε creepy, π.χ. ότι με το κουμπί που αυνανίζεσαι, ολοκληρώνεις και μπορείς να στοχεύσεις όποια κοπέλα του πάρτι θες, ώστε να εκσπερματώσεις πάνω της, ή ότι μπορείς να δώσεις καθαρτικά σε μια κοπέλα ενώ είναι γυμνή και να την εξευτελίσεις έτσι)
https://endsexualexploitation.org/articles/steam-is-still-selling-sexual-assault-themed-house-party-game/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK