ΠΗΓΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ: Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΓΥΝΑΙΚΑ




Πρό ολίγων λεπτών σε είδηση για το Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κρανίδι, όπου σε σχεδόν 500 άτομα βρέθηκαν 150 κρούσματα κορονοϊού, διάβασα: 
"... οι αρχές ανησυχούν πολύ διότι στην περιοχή έχει δημιουργηθεί κύκλωμα πορνείας,  κυρίως από νεαρές μετανάστριες αλλά και γηγενείς".

Πολύ ωραία περιγραφή, καλλιτεχνική, ο,τι πρέπει για να δουλέψει το μυαλό -δηλαδή να ξεχάσει κι εκείνα που ξέρει. Πώς φτιάχνεται το κύκλωμα πορνείας; Μήπως το στήνουν σωματέμποροι που βρίσκουν αδύναμες οικονομικά γυναίκες; Όχι, δημιουργείται. Μάλιστα, όπως τα λέει ο δημοσιογράφος, δημιουργείται ΚΥΡΙΩΣ από νεαρές μετανάστριες και βοηθάνε λίγο κάνα δυο γηγενείς. Πολύ σωστά, διότι όλοι ξέρουμε ότι οι νεαρές Σομαλές που κατάφεραν να διασχίσουν τις συμμορίες και τους παρακρατικούς της Λιβύης, αυτές που κρατούσαν στις τσέπες τους τα προφυλακτικά για τους απανωτούς βιασμούς τους στην διαδρομή, εκείνες που έφτασαν ως τα παράλια της Μεσογείου ζωντανές και μπήκαν στις βάρκες, όλα αυτά τα έκαναν για να δημιουργήσουν. Όχι ο,τι κι ο,τι αλλά κύκλωμα πορνείας. Αυτό ήταν το σχέδιο τους. Ναι, χρειάστηκαν και γηγενείς, τίποτα φιλάνθρωποι μάλλον που τις λυπήθηκαν και τις έφεραν σε επαφή με τους άλλους γηγενείς, τους πελάτες.

Τώρα ανησυχούν οι αρχές, δεν φαντάζομαι για τους ίδιους τους μετανάστες - τους είδαμε δα πόση σκοτούρα είχαν για την Μόρια με τις χιλιάδες τσουβαλιάσμενους χωρίς νερό πρόσφυγες. Μάλλον ανησυχούν για όσους γηγενείς κόλλησαν COVID19 και το πήγαν στην γυναίκα και τα παιδιά τους.
Και δεν υπάρχει τρόπος να μειωθεί αυτή η ανησυχία, δεν ωφελούν οι αφίσες με τα πρόσωπα των μεταναστών, όπως παλιότερα είχε γίνει με τις οροθετικές ιερόδουλες. Δεν ωφελεί γιατί αυτές οι Σομαλές είναι μαύρες, δηλαδή είναι όλες ίδιες, που να πάρει! Όχι ότι τις κοιτούσε κανείς στα μούτρα δηλαδή...

Τι να γίνει; Έχει η ζωή εκπλήξεις. Υπομονή. Θα περιμένουν οι γυναίκες της περιοχής να δουν αν θα κολλήσουν, για να καταλάβουν αν οι άντρες τους ήταν οι πελάτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK