1 ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ & ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΕ@ΝΙΔΕΣ

Η είδηση αναφέρεται σε Έλληνα μαστρωπό που εξέδιδε δύο Γερμανίδες (αυτή η εφημερίδα αναφέρει μόνο την μία) δια της βίας. Τις κρατούσε φυλακισμένες σε διαμέρισμα, υπό την επήρεια ναρκωτικών και τους  είχε αφαιρέσει τα διαβατήρια. Τους πελάτες έβρισκε ο ίδιος μέσω αγγελίας. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει τίποτα θολό στην ίδια την είδηση και στον τρόπο που περιγράφεται δημοσιογραφικά, δέκα γραμμές ξερές που τα λένε όλα. 

Κι όμως, τα σχόλια αναφέρονται σε όλα τα άλλα εκτός από την μαστροπεία, δηλαδή από την μία μεριά τον ελεεινό εκμεταλλευτή κι από την άλλη στα δύστυχα θύματα. Οι σχολιαστές δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα θύματα, δεν κατακρίνουν τον δράστη και βρίσκουν τον τρόπο να γυρίσουν την κουβέντα  σε ό,τι έχει στο κεφάλι του ο καθένας. Έχουμε λοιπόν:

1) Τον εστέτ-κρεοπώλη σχολιαστή που δεν του αρέσει η γυναίκα 42 χρονών, γιατί είναι σιτεμένη. Λέω "κρεοπώλης" γιατί το κρέας έχω ακούσει πως σιτεύει, όχι οι άνθρωποι.
2) Τον εθνικιστή που σημειώνει αγανακτισμένος πως από σήμερα υπάρχει ένας (1) Έλληνας μαστροπός, επιτέλους βρέθηκε αυτός ο ένας, πρωτοφανές μια που όλοι οι μαστροποί στην χώρα είναι αλλοδαποί. Πώς κατορθώσαμε να παραδώσουμε το έγκλημα στους ξένους αφού εμείς οι ντόπιοι είμαστε πολύ περισσότεροι, παραμένει μυστήριο. 
3) Τον ανήσυχο-δημογράφο, που έχει διαπιστώσει ότι το δημογραφικό πρόβλημα από κοινού με τον ηθικό ξεπεσμό, οφείλεται στις Ελληνίδες, δηλαδή στις κόρες που μαζί με τις συνένοχες μανάδες τους σκοτώνουν τα αγέννητα παιδιά, ή ακόμα και πνίγουν τα γεννημένα. Γι αυτό τους έχει φτιάξει έναν ωραίο χαρακτηρισμό, ταιριαστό στο χαμηλό ήθος τους και την ελεεινή συμπεριφορά, τις λέει "ελε@νίδες".

Πώς καταχωρήθηκε στο μυαλό αυτών των σχολιαστών η είδηση του Ελληνα που κρατούσε φυλακισμένες δυό γυναίκες και τις εξέδιδε με το ζόρι; Δεν καταχωρήθηκε καθόλου, από το ένα αυτί μπήκε από το άλλο βγήκε. Ξέρετε γιατί;  Σκασίλα τους για τις γυναίκες, σκασίλα τους για την βία πάνω στις γυναίκες, σκασίλα τους οτιδήποτε σχετικά με τις γυναίκες: τέτοιες που είναι όλες μαζί ως φύλο,  καλά να πάθουν.  

(κείμενο Πολιτικά Ημερολόγια)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK