ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ & ΣΕΞ

Έτυχε και πήρε το μάτι μου σε ανάρτηση πολύ καλής φεμινιστικής σελίδας, το σχόλιο μιάς γυναίκας που έλεγε πως το πορνό ΔΕΝ  καταδικάζεται πια ακόμη και από τα γυναικεία περιοδικά, όπως το Marie Claire. 

Μισό λεπτό: γυναικεία περιοδικά, δεν σημαίνει φεμινιστικά περιοδικά. Το εντελώς αντίθετο, αυτά τα διάσημα γυναικεία περιοδικά είναι αφοσιωμένα μόνο στον καπιταλισμό (στους διαφημιζόμενους) και πουθενά αλλού. Αναπαράγουν όλα τα πρότυπα της πατριαρχίας πολλαπλασιασμένα στην δύναμη ν, από το εξώφυλλο έως το οπισθόφυλλο και δεν κάνουν τίποτα άλλο. Είναι γεμάτα με εικόνες ανέφικτης ομορφιάς όπου εκείνες οι λίγες πανέμορφες γυναίκες της γης φωτογραφίζονται ΚΑΙ ρετουσάρονται πριν τις δούμε εμείς, είναι γεμάτα με άρθρα για πλαστικές εγχειρίσεις και λογιών-λογιών προσθέσεις υλικών εκεί που λείπουν, αφαιρέσεις αληθινών κομματιών σώματος,  (ακόμα και κομματιών που χρειάζονται 100% στις γυναίκες, όπως τα χείλη του αιδοίου) κι όλες οι συμβουλές τους για το σεξ είναι αφιερωμένες στον εντυπωσιασμό του άντρα εραστή/συζύγου ή την αύξηση των κερδών του άντρα εμπόρου που πουλάει δονητές.  



Βέβαια, αυτό δεν είναι πολύ εύκολο να γίνει αντιληπτό σε ένα περιοδικό με 300 σελίδες όμορφες εικόνες, που σου κάνουν το κεφάλι καζάνι. Μπορεί όμως να γίνει αντιληπτό αν π.χ. απομονώσουμε τις σελίδες που αφιερώνουν στις πλαστικές και τις μετρήσουμε, ή απομονώσουμε τα άρθρα για το σεξ, όπως αυτά τα δύο στις φωτό και τα διαβάσουμε.


Το ένα άρθρο είναι γραμμένο 30/12 και το άλλο 05/01, ούτε καν εβδομάδα. Και τα δύο συμβουλεύουν τις γυναίκες τι να κάνουν για να ευχαριστήσουν τον άντρα, όχι τον εαυτό τους. Τι να κάνουν για να τον τρελάνουν και πώς να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Στο κόσμο του Marie Claire οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για το σεξ που θα τρελάνει αυτές, μάλλον επειδή έχουν υπερβατικές ικανότητες και έρχονται σε οργασμό με το μυαλό τους. Δεν έχουν επίσης πρόβλημα με την δική τους αυτοπεποίθηση, πράγμα που ίσως συμβαίνει επειδή έχουν ήδη βελτιώσει ό,τι υπήρχε πάνω τους στραβό και κακοφτιαγμένο με την βοήθεια της τεχνολογίας  και -πως το λένε, να δεις....- της κοσμητικής ιατρικής. Στον κόσμο του Marie Claire, το κέντρο ενδιαφέροντος είναι η ευχαρίστηση του άντρα. 

Μην πείτε στον κόπο να διαβάσετε τα άρθρα, θα σας πω εγώ την περίληψη:
1) Κάντε σεξ με τα φώτα ανοιχτά, γιατί το θέαμα μετράει.  Αυτοί οι άντρες ( οι καλοί) είναι και συνηθισμένοι στο θέαμα, το τολμηρό...
2) Φωνάξτε, διότι ο εραστής είναι σούπερ Γουάου. Ναι, εντάξει, δεν είναι , αλλά φωνάξτε έστω στα ψέμματα
3) Πρωτοτυπία. Μην είστε βαρετές, κάθε φορά 4-5 στάσεις επιβάλλονται, εκτός κι αν είστε τίποτα τεμπέλες. 
4) Ξεχάστε τον οργασμό, δεν είναι το παν. Μήπως είστε τίποτα παλιοχαρακτήρες, δηλαδή δεν κάνετε σεξ φιλανθρωπικά αλλά θέλετε οργασμούς; Διορθωθείτε, γρήγορα. 
5) Μετά το σεξ (δηλαδη μετά τον οργασμό του άντρα, γιατί ο δικός σας απαλείφθηκε στο 4), αφήστε τον τον άνθρωπο να κοιμηθεί. Δηλαδή, έλεος! Μην του πρήζετε το συκώτι με αγκαλιές και γούτσου γούτσου, οι άντρες τα βαριούνται αυτά.  
Δεν σας αναφέρω τα υπόλοιπα των άρθρων για να μην χάνουμε χρόνο με ψιλολόγια, αυτά είναι τα  σημαντικά, τα βασικά.  Να σας πω όμως πως αν τα βασικά τα έχετε εμπεδώσει, υπάρχουν άρθρα για προχωρημένες, στο ίδιο στυλ πάντα, με τα μάτια κολλημένα στην ηδονή του άντρα όπως:
* στις 24/11 με οδηγίες για το πρωκτικό σεξ, και το αμίμητο " οι γυναίκες το αποφεύγουν συστηματικά. Η κύρια δικαιολογία είναι ότι τις πονάει, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία αφού και τις πρώτες φορές που έκαναν κολπικό σεξ πόνεσαν"
* στις 23/11 με οδηγίες για το στοματικό σεξ, και ασύλληπτες πληροφορίες κόντρα σε ό,τι θεωρούσες αυτονόητο για τις μονομερείς σεξουαλικές πράξεις, αφού ισχυρίζεται πως " το να προσφέρεις στοματικό σεξ δεν προσφέρει ηδονή ΜΟΝΟ σε εκείνον που το δέχεται"
* στις 14/11 για live sex show, όπου υπάρχει η πολύ ωραία παραίνεση " Όταν το οικειοποιηθείς , σε συνδυασμό με τις ταινίες πορνό που θα βλέπει ο σύντροφός σου στο internet, θα μπορέσεις να φιλτράρεις κάποιες τεχνικές που σου αρέσουν και να τις ενσωματώσεις στη δική σου ρουτίνα". 
Ναι, εσείς τι νομίσατε; Πώς στο γυναικείο περιοδικό θα βρείτε άρθρο με οδηγίες πώς να του εξηγήσετε πώς θέλετε να σας κάνει στοματικό σεξ; Ε, όχι δα! Στα γυναικεία περιοδικά ισχύει ακόμα ο παλιός συνδυασμός επιτυχίας για τις γυναίκες "κυρία στο σαλόνι και πουτ@να στο κρεβάτι", κι οι πουτ@νες όπως γνωρίζετε, δεν έχουν μερίδιο ηδονής όταν κάνουν σεξ. Δικαιούχος της ηδονής είναι ο άντρας.

Αν τυχόν έχετε σκοπό να δείτε άσπρες μέρες, μην διαβάζετε καθόλου γυναικεία περιοδικά. Θα σας γεμίσουν το κεφάλι με αμφιβολίες για την ομορφιά σας, για το γούστο σας, για την αποδοτικότητά σας σε κάθε τομέα. Θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα όσα είχατε  ανακαλύψει για το σεξ η ίδια, να νιώθετε ανασφαλείς κι ανάξια λόγου και σε αυτόν τον τομέα, εκτός αν ενσωματώσετε τις οδηγίες τους. Τα γυναικεία περιοδικά ζουν από την ανασφάλεια των γυναικών. Σκεφτείτε τον εαυτό σας, μόνη σας, συνολικά, ως άνθρωπο. Διαλέξτε συντρόφους που κι αυτοί σας λογαριάζουν ως άνθρωπο κι όχι ως χρηστικό αντικείμενο ή τρόπαιο προς επίδειξη, ή αναπαραγωγική μηχανή, ή υπηρέτρια για το σπίτι κλπ.  Ως άνθρωπο. Αυτό φτάνει. Όλα τα άλλα, θα έρθουν μόνα τους. 

(γράφει η Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK