Σέξυ διαφημίσεις

Εσείς τι νομίζετε ότι είναι αυτή η φωτό: Διαφήμιση για στρηπτιζάδικο; Μήπως φωτογραφία από ροζ ταινία; 

Κανονικά, ναι, μια γυναίκα στην δίνη της έκστασης που κοιτάζει προς τον ουρανό, τι άλλο να είναι; Κάτι σεξουαλικό πάντως...
Κι όμως, όχι. Είναι διαφήμιση εταιρείας για ιατρικά-ορθοπεδικά είδη. Ναι, εκείνα τα είδη για τους ταλαιπωρημένους, γι αυτούς που δεν είναι καλά η υγεία τους - ειδικά ο σκελετός τους- και χρειάζονται υποστήριξη. Δηλαδή τελείως άλλο πραγμα , όμως η γυμνή γυναίκα πάνω στα ψηλά τακούνια, είναι σαν την Coca Cola: κάνει για όλα.
Δεν είναι να απορεί κανείς πώς καταλήγουν οι διάφοροι φοιτητές να εκσπερματώνουν πάνω στην πλάτη άγνωστων γυναικών που διαβάζουν σε δημόσιο χώρο αμέριμνες τα μαθήματά τους. Τα πάντα κατατείνουν στο ότι η γυναίκα (όλες οι γυναίκες) είναι πάνω στην Γη καταρχας ως ον δημοσίας χρήσεως, πρώτα για την τέρψη του αντρικού βλέμματος, μετά για την ικανοποίηση του αντρικού πόθου. Το πρωταρχικό της καθήκον είναι να κοιτάει επί χρόνια εκστατικά τον ουρανό καθώς λικνίζεται σε ηδονικούς ρυθμούς, έως ότου επιλεγεί από τον καλύτερο και δυνατότερο μεταξύ των αρρένων.

(γράφει κι επεξεργάζεται την φωτογραφία η Melusine

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK