Το μέλλον του μαγιό

Το μέλλον του μαγιό, έτσι όπως το βλέπουν οι στυλίστες: αυτοκόλλητα κομματάκια από λαμέ αδιάβροχο υλικό, τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία του σώματος. 
Δεν αποκλείω να το έχουν σκεφτεί και ξέρω πως φέτος το καλοκαίρι απομάκρυναν με την Αστυνομία μουσουλμάνα σε γαλλική παραλία που έκανε μπάνιο φορώντας ολόσωμο λύκρα μαγιό, σαν τις στολές των δυτών αλλά από λεπτό υλικό. Η κατηγορία ήταν "προσβολή του κοινού περί αιδούς αισθήματος". 
Δεν βλέπω αντίστοιχα αντρικά μαγιό όμως κι αναρωτιέμαι γιατί η τάση προς την γυμνική εμφάνιση περιορίζεται στις γυναίκες; Πότε θα έρθει η ώρα να βγάλουν και οι άντρες την σεξουαλικότητα τους πάνω στην εμφάνιση τους κι από αφηρημένη έννοια που είναι στο κεφάλι, να την κάνουν ορατό θέαμα; Δεν έχουν οι άντρες σεξουαλικότητα; Αν αυτό το μαγιό έχει στόχο την απενοχοποίηση του γυμνού σώματος και την απελευθέρωση του, είναι σωστό να μένουν οι άντρες πίσω φορώντας προϊστορικά μαγιό έως και κάτω από το γόνατο; Πότε θα έρθει η ώρα να τους βλέπουμε κι αυτούς ελεύθερους στην πλαζ, με μικροσκοπικά στρινγκ;

(κείμενο και κολάζ από screenshots του βίντεο, Melusine)

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK