O ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΌΣ Ως ΒΙΑ ΚΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΞ( μέρος 3ο)


Σας ζάλισα το κεφάλι με όλες αυτές τις παρενθέσεις με άρθρα, τα οποία παραθέτω για να μην πει κάποιος πως βγάζω από το κεφάλι μου κινδύνους εκεί που όλα είναι πολύ απλά ένα σκέτο παιγνιδάκι. Ωστόσο ο φεμινισμός κι εγώ η ίδια, ενδιαφέρεται για την φαινομενολογία των παθογενειών, γι αυτό και επιδιώκει να θεσπίζονται νόμοι που προστατεύουν τις γυναίκες από τα φαινόμενα, όμως ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για τις ρίζες της παθογένειας στην Κοινωνία μας, για την ρίζα του Κακού. Αυτό είναι το σημαντικό. 


Ας έρθουμε λοιπόν και στο σοβαρότερο όλων: Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την επιθυμία των αντρών για στραγγαλισμούς γυναικών στο σεξ που προβάλλεται ως απαιτητή όλο και πιο πιεστικά; Νομίζω πως είναι οφθαλμοφανές, η επιθυμία τους για πλήρη έλεγχο της γυναίκας. Με αυτόν τον τρόπο ασκούν το δικαίωμά τους για ΖΩΗ Ή ΘΑΝΑΤΟ στο σώμα της. Όχι συμβολικά και μεταφορικά αλλά ρεαλιστικά και κυριολεκτικά. Μερικοί σταματούν πριν πεθάνει, προφανώς εκείνοι που φοβούνται την φυλακή κι είναι επίσημοι εραστές ή σύζυγοι, δηλαδή γνωστά πρόσωπα του περιβάλλοντος της γυναίκας που θα εντοπιστούν. Όσοι είναι άγνωστοι ή σχεδόν άγνωστοι όπως ο λοχαγός Μεταξάς πρόσφατα στην Κύπρο, δεν σταματούν, το πάνε μέχρι τέρμα, ως τον φόνο. Θυμόμαστε πως ο Μεταξάς δεν δολοφόνησε τις γυναίκες αυτές την πρώτη φορά που έκαναν σεξ, αλλά κάποια επόμενη, γι αυτό και αναγκάστηκε να σκοτώσει τα παιδιά των δύο, που ήδη τον γνώριζαν και μπορούσαν να τον υποδείξουν στην Αστυνομία. Αυτή η ίδια επιθυμία για δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω στην γυναίκα κρύβεται σε μικρότερο και μεγαλύτερο βαθμό, σε όλες τις περιπτώσεις αντρών που χρησιμοποιούν αυτήν την πρακτική, σε όλες χωρίς εξαίρεση. Από αυτήν την σούπερ δύναμη πάνω στην γυναίκα αντλούν την ηδονή τους. Ο στραγγαλισμός στο σεξ δεν είναι μόδα, είναι ένα ακόμα πολύ καθαρό σημάδι βαθύτατου μίσους για τις γυναίκες που ήρθε στην επιφάνεια μέσω του πορνό.

Κατά την γνώμη μου η καθεμία που ακούει μια τέτοια πρόταση σεξουαλικού παιγνιδιού από τον σύντροφό της, πρέπει να κάνει στον εαυτό της μόνο μια ερώτηση: Τι είδους ψυχικό κόσμο έχει κάποιος που έρχεται σε οργασμό όταν βλέπει την ζωή να φεύγει από τα μάτια μιάς γυναίκας; Αυτό είναι αρκετό.

(γράφει η Melusine) 

(πολύ αποκαλυπτικό σκίτσο που δείχνει τι πρέπει να προσέξει ο άντρας, μόνο να μην γίνει μπλε το πρόσωπο της γυναίκας)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK