Οι μη-κάτοχοι-προστάτη


Teen Vogue,  το περιοδικό για κομψές έφηβες δίνει μαθήματα για σωστο πρωκτικό σεξ, όχι σε άντρες και γυναίκες, αλλά σε κατόχους προστάτη και μη κατόχους προστάτη, δηλαδή σε άντρες και οχι-αντρες. Το ίδιο συνέβη με την παγκόσμια καμπάνια θηλασμού που φέτος το πόστερ της δεν γράφει "γυναίκα θηλάζουσα" αλλά "πρόσωπο θηλάζον". Έτσι η λέξη ΓΥΝΑΙΚΑ εξαφανίζεται, αποσιωπάται, σβήνεται από τον δημόσιο λόγο.
Μερικοί λένε πως αυτό συμβαίνει γιατί θα προσβληθούν οι "γυναίκες που έχουν πέος" δηλαδή οι τρανς γυναίκες που είναι άντρες βιολογικά. Εγώ λέω πως απλώς ο μισογυνισμός είναι στο φόρτε του και κάνει ο,τι μπορει για να παρουσιάζει την ζωή και όλες τις εκφάνσεις της ως κάτι που περιστρέφεται γύρω από τον άντρα: είσαι άντρας, οχι-αντρας, κάτοχος προστάτη, μη κατόχος προστάτη.
Το σκίτσο είναι πολύ αποκαλυπτικό της αντρικής μισογυνικης σκέψης γιατί εκτός των άλλων, για την γυναίκα δεν περιλαμβάνει την κλειτορίδα, το κατεξοχήν ερωτικό δικό της όργανο, αυτό που φέρνει σε εμάς τις γυναίκες τους οργασμούς. Η κλειτορίδα τώρα αγνοείται κι επίσημα, λείπει από τα ανατομικά σκίτσα.
Επομένως να μας κάνει την χάρη το Teen Vogue κι όσοι έχουν πέος που θέλουν να το βάλουν σε πρωκτό μη-κατόχου-προστάτη, να μας εξηγήσουν γιατί ο μη-κάτοχος- προστάτη να δεχθεί το πρωκτικό σεξ. Τι θα κερδίσει; Τι θα κερδίσει από το πρωκτικό σεξ αυτός που δεν έχει προστάτη ώστε να ερεθιστεί από την πρωκτική διείσδυση;
(Υ.γ. να σημειώσω πως η κλειτορίδα λείπει κι από το σκίτσο του γυναικείου σώματος για πρωκτικό σεξ, γνωστής sex coach με βίντεο στο YouTube και χιλιάδες views. Ναι, στα σκίτσα αυτά περιλαμβάνεται μόνο ο,τι χρειάζεται στους άντρες που θα διεισδύσουν).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK