Μήνυμα: φαγωθείτε μεταξύ σας



Δεν νομίζω πως είμαι η μόνη που σοκαρίστηκε με το χυδαίο trailer του νέου GNTM. Σίγουρα πολλοί θεατές θα έκαναν την σκέψη "Μα τι ηλίθιο σώου είναι αυτό, το ένα μοντέλο βάζει τρικλοποδιές στο άλλο, η μία κλέβει την θέση της άλλης βαδίζοντας στην πασαρέλα, άραγε θα παίξουν και μπουνιές κι όποια στέκεται όρθια στο τέλος είναι η νικήτρια;".  



Στην επαγγελματική ζωή των μοντέλων δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο, αθέμιτος ανταγωνισμός, συνωμοσίες κλπ. Οι δουλειές τους έχουν ήδη κλειστεί από τους ατζέντηδες κι ο κοπέλες έρχονται σε απευθείας επαφή μόνο όταν εργάζονται πάνω στην ίδια φωτογράφιση. Εδώ δεν βλέπουμε παρά το διαφημιστικό του τηλεοπτικού προγράμματος που προϊδεάζει τους θεατές για μαλλιοτράβηγμα, δυσφημίζοντας τις γυναίκες συνολικά και υποβάλλοντας την σκέψη στις διαγωνιζόμενες πως οφείλουν να δείξουν αυτό το διάσημο killer instinct των ζώων της ζούγκλας. Ελα μωρέ, για λίγο, στα ψέμματα, για την τηλεθέαση μόνο, τι πειράζει;

Αυτό ξεχάστε το κύριοι της τηλεόρασης, ξύπνησαν οι κόρακες που θα έλεγε κι ο Αίσωπος, το πατρονάρισμα αλλού. Δεν θα φαγωθούμε μεταξύ μας. Όχι. Θα μαζευτούμε όλες μαζί και θα φάμε εσάς, να ξεμπερδεύουμε.

(γράφει η Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK