Το ντηζαΙνάτο αιδοίο (για αναγνώστες 18+)

Αυτή η διαφήμιση πλαστικού χειρουργού ήρθε μπροστά μου στην ροή μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχω σκοπό να γράψω ένα ιδεολογικό κείμενο, θέλω απλώς να εκφράσω τις απλές σκέψεις μιάς συνηθισμένης γυναίκας. Διαβάζω λοιπόν το κείμενο. 


Με παντελώς ασαφή τρόπο μας περιγράφει τι είναι το «πόδι της καμήλας». Η περιγραφή είναι φλου αρτιστίκ, αλλά υποψιάζομαι πως είναι το συνηθισμένο αιδοίο που έχει χείλη δεξιά και χείλη αριστερά. Η φύση προβλέπει τα χείλη να εφάπτονται σε όλες τις περιπτώσεις εκτός εαν ένα λεπτό και πολύ στενό υλικό τα πιέσει, πχ. η μεσαία ραφή ενός κολάν σε πολύ μικρότερο νούμερο. Τότε μόνο δημιουργείται κατά κάποιο τρόπο το πόδι της καμήλας, το συνηθισμένο σλιπ ή το συνηθισμένο μαγιώ δεν χωρίζει τα χείλη. 

Το κείμενο μιλάει για λειτουργικά προβλήματα εξ αιτίας του «συγκεκριμένου ανατομικού χαρακτηριστικού», δηλαδή περί δυσφορίας στην ποδηλασία. Απορώ ποια γυναίκα κάθεται στην σέλα ποδηλάτου πάνω στα χείλη του αιδοίου κι όχι κυρίως στους γλουτούς της, αλλά ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει εν μέρει, οι άντρες έχουν τους ορχεις πολύ παρακάτω από ό,τι οι γυναίκες τα χείλη του αιδοίου, κι όμως κάνουν πολύ ποδήλατο χωρίς να προβαίνουν σε πλαστική των όρχεων.

Το κείμενο επίσης μιλάει για πόνο κατά την σεξουαλική πράξη, γι αυτό ξανά-απορώ ποιάς γυναίκας τα χείλη περιβάλουν τον κόλπο αντί να βρίσκονται πριν από αυτόν. Στο τέλος της παραγράφου αναφέρει ότι η ιδιαίτερη ανατομία της περιοχής μπορεί να «προβληματίζει» διότι γίνεται εμφανής στην παραλία. Μάλλον υπαινίσσεται πως καθώς περπατάμε μπαινοβγαίνοντας στην θάλασσα, οι παρευρισκόμενοι μας κοιτάνε στο σημείο αυτό κι ενώ φοράμε μαγιό, κάνουν εικασίες για το πώς είναι το αιδοίο, αν είναι παχουλό, λεπτό, αν είναι μικρά τα χείλη ή μεγαλύτερα. Αληθεύει αυτό; Υπάρχουν άνθρωποι που κοιτάνε τις γυναίκες εκεί, φαντάζονται τις λεπτομέρειες του αιδοίου και το αποδοκιμάζουν; Μιλάτε σοβαρά; Που είναι η κριτική επιτροπή αυτών των καλλιστείων να την συγχαρώ για τα υψηλής αισθητικής κριτήριά της; Πολλοί εστέτ με μάτια που έχουν ακτίνες Χ μαζεύτηκαν στις παραλίες και δεν το πήραμε χαμπάρι…

Ας μπω λίγο στο σάιτ να δω τι ακριβώς κάνουν στην αιδοιοπλαστική. Από ό,τι καταλαβαίνω αφαιρούν. Κόβουν δέρμα από τα χείλη κι από το κάλυμμα της κλειτορίδας. Μισό λεπτό, κόβουν από την κλειτορίδα; Δηλαδή από αυτά τα 8.000 νεύρα που έχει η κλειτορίδα και δεν φτάνουν για οργασμό (διότι σπάνια τα αγγίζει κάποιος αρκετά), με την αιδοιοπλαστική πετάμε ορισμένες χιλιάδες; Δηλαδή εμείς οι γυναίκες που προβαίνουμε σε αιδοιοπλαστική, φιλανθρωπικά το κάνουμε το σεξ, δεν το κάνουμε για οργασμό;

Για να δω λίγο ακόμα, υπάρχει σελίδα που λέγεται «όπως την πρώτη φορά» για σμίκρυνση του κόλπου με λέηζερ, στις γυναίκες που έχουν γεννήσει. Δηλαδή όπως τότε που η γυναίκα ήταν παρθένα; Τότε που πονούσε κι έβγαλε αίμα; Θέλει κάποια να ξαναζήσει αυτήν την φορά; Και υπάρχει σύζυγος που απαιτεί να έχει γίνει πατέρας, αλλά με κάποιο τρόπο να του παρέχει η γυναίκα και την αίσθηση πως κάνει σεξ με μια παρθένα; Είστε σίγουροι; Το είπε κάποιος;

Α! βρίσκω στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα, τις βιωματικές αφηγήσεις από ανώνυμες πελάτισσες που λένε πως «άλλαξε η ζωή τους από την αιδοιοπλαστική και μετά». Ε, αυτό μάλιστα, να κάτι ενδιαφέρον. Είναι μεγάλη κουβέντα το «άλλαξε η ζωή μου»! Θα εννοούν σε κάποιον τομέα εκτός του σεξ, γιατί το σεξ δεν είναι. Δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα να δείξω το αιδοίο μου σε κάποιον και να μου πει «Μα πως είναι έτσι; Καλέ πάρ’ το από μπρος μου, για ποιόν με πέρασες, για κανένα τριτοδεύτερο;». Σε καμία γνωστή μου δεν έχει τύχει. 

Λέω να γράψω ένα γραμματάκι στο σάιτ, να ζητήσω διευκρινήσεις από τις αφηγήτριες περί του πώς ακριβώς άλλαξε η ζωή τους με την πλαστική, σε ποιούς τομείς. Δεν είναι σωστό να μου μείνει η απορία σε τι χρησιμεύει το αιδοίο εκτός από το σεξ.

(γράφει η Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK