Πώς βρίσκουν οι φεμινίστριες άντρες ερωτικούς συντρόφους;

Μέσα από τα εκατοντάδες μισογύνικα και τρολλικά (= μισογύνικα *100) ποστ που διαβάζω για τις φεμινίστριες και την ερωτική τους ζωή, φαίνεται να προκύπτουν τρία ερωτήματα. 1)έχουν οι ετεροσεξουαλικές φεμινίστριες ερωτική ζωή; 2)υπάρχουν άντρες κατάλληλοι για τις φεμινίστριες; 3) πώς βρίσκουν τους κατάλληλους άντρες; Για αυτό γράφω αυτό το κείμενο που θα διαλευκάνει το ζήτημα στους αντιφεμινιστές, κι ίσως χρησιμέψει στις νεαρές κοπέλες που τώρα ανακαλύπτουν τον φεμινισμό  και προσπαθούν να οργανώσουν κάπως την ζωή τους -ή, τουλάχιστον να αποφύγουν τις εγγυημένες κακοτοπιές.

Μπορώ να απαντήσω εκ μέρους του ριζοσπαστικού φεμινισμού, δηλαδή εκ μέρους των πολιτικοποιημένων γυναικών που έχουν σκοπό να ζήσουν ερωτικές εμπειρίες 100% ισότιμες, ή να μην ζήσουν τίποτα. 
Οι φεμινίστριες είναι γυναίκες ελεύθερες, αυτόνομες και ρεαλίστριες. Έχουν απορρίψει τα παραμύθια και τα ροζ μυθιστορήματα. Δεν ψάχνουν ποτέ έναν πρίγκιπα να τις σώσει ή να τις προστατέψει και δεν αφήνουν την ζωή τους στην τύχη. Γνωρίζουν ότι το σώμα τους είναι ο τόπος που γίνεται πράξη το κυριαρχικό παιγνίδι του κάθε εξουσιαστή, γι αυτό προστατεύουν το σώμα τους από τους εξουσιαστές. Γνωρίζουν επίσης πως η ερωτική δραστηριότητα της γυναίκας είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής της,  διότι κρατάει από την εφηβεία έως το γήρας, επομένως χρειάζεται σκέψη και κάποιο προαποφασισμένο πλαίσιο. 
Η φεμινίστρια γυναίκα σκέφτεται εκ των προτέρων τι είδους ερωτική ζωή επιθυμεί, από πού μέχρι πού θα φτάνει η οικειότητα με τους παρτενέρ της, αν θα είναι μονογαμική ή πολυγαμική, πόση προτεραιότητα θα δώσει στην δουλειά της, αν θα παντρευτεί, αν θα κάνει παιδιά. Αυτά όλα σχετίζονται με την ίδια την ερωτική δραστηριότητα, τον ελεύθερο χρόνο που απαιτείται για να έρθει εις πέρας το κάθε τι, με την εικόνα που έχουμε ως γυναίκες για τον εαυτό μας. Δεν χρειάζεται να αποφασίσουμε για όλα μαζί στα 12, όμως για κάθε στάδιο της ζωής χρησιμεύει να αποφασίζουμε από πριν έως που μπορούμε να φτάσουμε, ειδάλλως τα τυχαία γεγονότα μπορούν να μας προλάβουν (π.χ. μια εγκυμοσύνη στα χρόνια των σπουδών) και να μας αναγκάσουν να ζήσουμε την ζωή που μας έτυχε, αντί για την ζωή που διαλέξαμε. 
Οι άντρες που είναι ακατάλληλοι για την φεμινίστρια είναι οι μισογύνηδες, που για κάποιο μυστηριώδη λόγο έλκονται πολύ από τις φεμινίστριες -πιθανόν νομίζουν πως μέχρι σήμερα η φεμινίστρια δεν έχει γνωρίσει τον άντρα τον σωστό τον ορίτζιναλ, γι αυτό λέει φεμινιστικές σαχλαμάρες. Τους αξίζει η πλήρης απομόνωση, οποιοδήποτε πλαίσιο ζωής κι αν έχει ορίσει η γυναίκα. Αυτό από μόνο του  συνεπάγεται πως η φεμινίστρια δεν επιλέγει συντρόφους με βάση των πρωταρχική σωματική έλξη, διότι οι μισογύνηδες δεν έχουν κέρατα για να τους ξεχωρίζει κάποια από μακριά, πρέπει να ανοίξουν το στόμα τους για να αποκαλυφθούν. Τι λένε; Κοπλιμάν που περιορίζονται στην εμφάνιση της γυναίκας, στερεοτυπικούς χαρακτηρισμούς ("οι γυναίκες είναι υστερικές, κουτσομπόλες,  ζηλιάρες"), παραπομπές σε κακό παιδί για τον εαυτό τους, βιολογικές αιτιάσεις για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά στην κριτική της σεξουαλικότητας αντρών και γυναικών, σχόλια για τα μπότοξ στις γυναίκες πολιτικούς, βρόμικα αστεία, παροιμίες που ρίχνουν στις γυναίκες την ευθύνη για όλα τα κακά της γης (π.χ. "οι γυναίκες κλείνουν το σπίτι, οι γυναίκες το κρατάνε όρθιο"). Όλοι  αυτοί οι άντρες δεν κάνουν για τίποτα, ούτε για ένα one night stand, διότι δεν έχουν σκοπό να δώσουν τίποτα, θεωρούν πως οι γυναίκες υπάρχουν στην γη για την απόλαυση των αντρών. 

Με τους μισογύνηδες έξω, μένουν οι υπόλοιποι άντρες. Ποιοί κάνουν από αυτούς; Θα το πω πολύ απλά: μόνο οι άντρες που έχουν καλή καρδιά. Ναι, οι καλοί άνθρωποι είναι οι μόνοι κατάλληλοι για την φεμινίστρια. Δεν παίζει ρόλο αν δηλώνουν φεμινιστές ή όχι, αν ξέρουν τι είναι το male gaze, αν καταλαβαίνουν τι χρησιμεύει η πολιτική ορθότητα. Είναι από μόνοι τους πολιτικώς ορθοί διότι τους οδηγεί η καλοσύνη τους κι η ενσυναίσθηση. Είναι άντρες γενικώς της προκοπής και μπορείς να βρεις την άκρη μαζί τους. Ο,τι δεν γνωρίζουν, αν τους το εξηγήσεις θα το σκεφτούν και θα το συμμερισθούν. Σε ό,τι περνάς, θα συμπαρασταθούν. Σε ό,τι σχεδιάζεις, θα σε ενθαρρύνουν. Ό,τι τους δώσεις,  θα στο επιστρέψουν πολλαπλάσιο. Ποτέ δεν θα απαιτήσουν τίποτα, δεν θα σε πιέσουν για τίποτα, δεν θα αδιαφορήσουν για εσένα -ακόμα και στο one night stand. Γιατί; απλούστατα διότι δεν διανοούνται ποτέ να χρησιμοποιήσουν ένα άνθρωπο ως αντικείμενο. 
Να ξεκαθαρίσω ότι συχνά οι καλοί άνθρωποι είναι συνεσταλμένοι και λιγομίλητοι, όμως δεν είναι όλοι οι συνεσταλμένοι καλόκαρδοι και καλοπροαίρετοι. Ορισμένοι μαζεμένοι τύποι, κρύβουν μέσα τους μεγάλο μίσος για τις γυναίκες που αποκαλύπτεται στα λόγια τους μόλις πάρουν λίγο θάρρος - κι έχει πάντα μια δικαιολογία του κ*λου, η τάδε πρώην που τους πίκρανε, οι δέκα γυναίκες που τους απέρριψαν γιατί έψαχναν για λεφτάδες, κλπ. Δεν αναρωτιούνται ποτέ μήπως  οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τι σκατόψυχοι είναι και γι αυτό τους απορρίπτουν. 
Να διευκρινίσω επίσης πως μεταξύ των γλυκομίλητων ανθρώπων ενδημούν οι "καλοπροαίρετοι μισογύνηδες", είδος εν αφθονία στην χώρα μας, που εκθειάζει τις γυναίκες και τις λατρεύει, αλλά μόνο μέσα από ρόλους προσφοράς των γυναικών προς τους άντρες: τις ιερές μάνες, τις αφοσιωμένες συζύγους, τις κόρες που περιέθαλψαν τους γέροντες γονείς τους. Όλα αυτά είναι βεβαίως αξιέπαινα, αλλά δεν περικλείουν τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν, δεν θα κάνουν παιδιά, η κύρια ασχολία τους είναι η πολιτική και τα κοινά, δεν είναι ετεροσεξουαλικές, δεν γεννήθηκαν από την αρχή γυναίκες. Οι καλοπροαίρετοι μισογύνηδες αυτές τις βλέπουν ως τέρατα, ή τουλάχιστον ως παρέκκλιση από το "κανονικό" -που οι μισογύνηδές μας έχουν αποφασίσει ποιό είναι. 
Η λογική λέει πως υπάρχουν ορισμένοι πολιτικοί χώροι και κάποια επαγγέλματα που η εξουσία πάνω στους άλλους είναι η νόρμα, επομένως η φεμινίστρια τους αποφεύγει συνολικά. Ωστόσο μισογύνηδες ή καλοί άνθρωποι βρίσκονται τόσο ανάμεσα σε πολύ μορφωμένους άντρες με περιποιημένη εμφάνιση, όσο και σε ταπεινότατα επαγγέλματα κι άντρες με ρόζους στα χέρια. 
Με λίγα λόγια: καθορισμός των πλαισίων της ερωτικής της ζωής, υψηλά στάνταρ στους άντρες για οποιοδήποτε είδος ερωτικής επαφής και διερεύνηση των ατόμων. Αυτή είναι η τακτική με την οποία οι φεμινίστριες  βρίσκουν ερωτικούς συντρόφους. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK