ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

  

Σήμερα συνελήφθη συγγραφέας παιδικών βιβλίων για παιδική πορνογραφία. Πιο πριν προπονητής παίδων για βιασμό κοριτσιού. Πιο πριν δάσκαλος Δημοτικού για βιασμό μαθήτριας. Γενικότερα, όπου συχνάζουν μαζεμένα παιδιά βρίσκουμε και τους παιδοβιαστές να περιμένουν την ευκαιρία της προσέγγισης των παιδιών -ή ακόμα πιο σωστά, να χτίζουν την ευκαιρία αφού κερδίσουν εξ επαγγέλματος την εμπιστοσύνη των ανήλικων.  

Σε ό,τι αφορά ορισμένους που σοκάρονται αυτήν την στιγμή ειδικώς,  επειδή ολόκληρος συγγραφέας παιδικών βιβλίων δεν σέβεται την δημογραφική ομάδα στη οποία απευθύνεται, η οποία τον εμπνέει, την οποία θέλει να καθοδηγήσει ως άνθρωπος του πνεύματος,  αλλά καταλήγει να ψυχαγωγείται με αποτρόπαιο υλικό εις βάρος των παιδιών, θα πρέπει να αστειεύονται. 

Ο συγγραφέας Ναμπόκωφ έδωσε ο ίδιος τροφή στην αρρωστημένη φαντασία των παιδοβιαστών με την "Λολίτα", την 12χρονη που ερωτεύεται ο πατριός της,  ο Κιούμπρικ την έκανε ταινία πριν 60 χρόνια (το 1962)  και βγήκαν όχι στιγματισμένοι, αλλά δαφνοστεφανωμένοι ως πρωτοποριακοί δημιουργοί. Σύμφωνα με την Le Monde η Λολίτα είναι ένα από τα 100 καλύτερα βιβλία του 20ου αιώνα! Ποιοί την ψήφισαν στα 100 καλύτερα βιβλία; Τα εκατομμύρια παιδεραστών που κυκλοφορούν γύρω μας: οι προπονητές που ονειρεύονται ιδρωμένα κοριτσάκια, οι δάσκαλοι που ονειρεύονται άτακτες μαθήτριες που χρειάζονται πειθάρχηση και βέβαια πολλοί μεμονωμένοι ανεξάρτητοι ανώμαλοι, όπως π.χ. ο εγχώριος ανώνυμος συντάκτης της κριτικής της ταινίας σε μεγάλη εφημερίδα που έγραψε:

"Υπάρχει κάτι τρομερά προκλητικό στην Λολίτα του Κιούμπρικ, με το ΠΟΝΗΡΟ ΕΩΣ ΑΘΩΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ύφος της έφηβης με τα κόκκινα γυαλιά και το γλιφιτζούρι στο στόμα". 

Η γνώμη που διατυπώνει ο αρθρογράφος είναι δική του, ούτε του Κιούμπρικ, ούτε του Ναμπόκοφ. Άραγε είναι παιδεραστής  ο ίδιος; Πού να ξέρουμε; Ξέρουμε πάντως ότι βρίσκει "πονηρό έως αθώα πρόστυχο το ύφος μιας 12χρονης που έχει το γλυφιτζούρι στο στόμα". 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK