ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑ;

Σήμερα το πρωί διάβασα προσεκτικά τα μέτρα περί απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών και εξεπλάγην. Φαίνεται πως στους λόγους μετακίνησης που επιτρέπει η κυβέρνηση δεν βρίσκονται τα ραντεβού υπό έναν κάποιο τίτλο, π.χ. "μετακίνηση σε φιλικό σπίτι". 
Δεν το συνειδητοποίησα αμέσως όταν άκουσα τα μέτρα εχθές το βράδυ, διότι είμαι παντρεμένη γυναίκα και έχω τον σύζυγο-εραστή διαθέσιμο συνέχεια χωροταξικά (μέσα στο σπίτι). Είναι πολλοί όμως αυτοί που δεν έχουν τον παρτενέρ τους κάτω από την ίδια στέγη. Τι θα γίνει με αυτούς; Γιατί δεν τους σκέφτηκε κανείς;

Είναι δύσκολη η απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ενδέχεται όλοι στην κυβέρνηση να είναι πολύ ηλικιωμένοι και να έχουν ξεχάσει το σεξ. Ενδέχεται επίσης να είναι κατά του προγαμιαίου σεξ για θρησκευτικούς λόγους. Τέλος υπάρχει κι η χειρότερη εκδοχή, οι ιθύνοντες να ζηλεύουν που κάποιοι ελεύθεροι κάνουν σεξ ανέμελα, χωρίς τους μπελάδες του γάμου. Στους ελεύθερους λυπάμαι που το αποκαλύπτω, αλλά οι παντρεμένοι ξέρετε τι εννοώ: πεθερικά, γιορτές, δάνεια, ένα εκατομμύριο πράγματα να σε ξενερώνουν κι από πάνω, παιδιά στο διπλανό δωμάτιο, σεξ χωρίς μουσικούλα, πάντα στο κρεβάτι, αυτό το διάσημο "μουγκό σεξ" των παντρεμένων. Χμ.. η ζήλεια δεν είναι καθόλου απίθανη. 

Θα πεταχτεί εδώ ο μετρημένος υγιεινολόγος αναγνώστης και θα μου πει "Καλέ τι λες; Η ανάγκη για επιβίωση είναι σοβαρότερη από την βιολογική ανάγκη του σεξ".  Εγώ δεν μίλησα για καμία βιολογική ανάγκη, δεν τους βλέπω τους ανθρώπους σαν ζώα που τα πιάνει έξαψη δυο φορές τον χρόνο και θέλουν να ζευγαρώσουν. Αλίμονο αν ήταν έτσι, οι ίδιοι οι άνθρωποι διαχώρισαν τον εαυτό τους από τα ζώα εδώ και χιλιάδες χρόνια, όταν άρχισαν να κάνουν σεξ για απόλαυση. Στο σεξ βλέπω πάντα την ανθρώπινη ανάγκη για τρυφερότητα, για αγκαλιές, για φιλιά, ακόμα και στο σεξ της μιάς βραδιάς. Δεν αποκλείεται η τρυφερότητα σε καμία σεξουαλική επαφή, στο κάτω- κάτω όλα τα χάδια περνάνε από το δέρμα στην ψυχή και παράγουν οξυτοκίνη. Εάν ο στόχος της κυβέρνησης είναι η υγεία, η ψυχική υγεία δεν είναι μέσα; Θα μιλάνε στο μέσεντζερ επί μήνες οι άνθρωποι που έχουν δεσμούς; Δεν νομίζω ότι είναι βιώσιμη λύση αυτή, ούτε για τους δεσμούς, ούτε για την ψυχική υγεία μας. 

Για ξανασκεφτείτε κάπως καλύτερα εκεί στην Κυβέρνηση. Δεν θα κόψουμε τα φιλιά επειδή τα κόψατε εσείς. 

(κείμενο Πολιτικά Ημερολόγια2)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK