Επίκληση για "Αμνηστία στα περί πανδημίας"

 

Αυτό είναι το τελευταίο άρθρο του Atlantic με τίτλο "Ας κηρύξουμε μια Αμνηστία Πανδημίας" και υπότιτλο ¨Ας εστιάσουμε στο Μέλλον και ας διορθώσουμε τα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί". 
Τώρα που αποκαλύφθηκε ότι τα εμβόλια δεν αποτρέπουν την εξάπλωση του κορονοϊού, τώρα που αποκαλύφθηκε ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι ιδιωτική υπόθεση κι όχι δημόσια, τώρα που αποκαλύφθηκε ότι κακώς οι ανεμβολίαστοι θεωρήθηκαν επικίνδυνοι για τον διπλανό τους, ότι κακώς τα σχολεία έκλεισαν διότι οι μικροί μαθητές διατρέχουν ελάχιστο κίνδυνο από τον ιό, ενώ μένουν αγράμματοι με την διδασκαλία από το σπίτι (όπως λέει το Atlantic the results are alarming, τα αποτελέσματα είναι ανησυχητικά), τώρα που αποκαλύφθηκε ότι κακώς απαγορεύτηκε ακόμα και η βόλτα στην παραλία της Καλιφόρνιας, πράγμα που συνέβη και στην Ελλάδα ομοίως, τώρα που τέλος πάντων το ζήτημα διαλευκάνθηκε, Το Atlantic καλεί τους ανεμβολίαστους να ξεχάσουν τι τράβηξαν επειδή δεν έκαναν εμβόλιο. 
Αυτό το Atlantic είναι το ίδιο που είχε τα πιο εχθρικά άρθρα εναντίον των ανεμβολίαστων, π.χ αυτά που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες με τους εξής τίτλους:
"Οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να υπαγορεύουν τους κανόνες πια. Δεν θα περιμένουν οι εργοδότες τους, οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι υπόλοιποι πολίτες να τους διευκολύνουν".
και
"Οι ανεμβολίαστοι πρέπει να σηκώσουν το βάρος των επιλογών τους. Μόνο εμβολιασμένοι θα επιτρέπονται στις αεροπορικές πτήσεις κι αυτό θα αλλάξει ορισμένα μυαλά" 
και
"Οι ανεμβολίαστοι της Δεξιάς ξανάφεραν την ανθρωποθυσία στην Αμερική" 




Το Atlantic σήμερα καλεί τους ανεμβολίαστους να ξεχάσουν τι τους συνέβη σχεδόν επί δύο χρόνια χάρη στις κυβερνητικές πολιτικές και τα ΜΜΕ που τις στήριξαν 100%,  ίσως επειδή τα ΜΜΕ πάντα στηρίζουν τις κυβερνήσεις και τους υπόλοιπους μεγαλο-κεφαλαιούχους, μια που ανήκουν στην ίδια οικονομική τάξη.  (αυτή η εφημερίδα ανήκει στην Emerson Collective που ίδρυσε και διευθύνει η Πωλίν Τζομπς, σύζυγος του Στηβ Τζομπς).

Οχι. Καμία Αμνηστία. 
Οι ανεμβολίαστοι δεν θα ξεχάσουν τους ασθενείς από κορονοϊό γονείς τους  που πέθαναν χωρίς κανείς να τους κρατήσει το χέρι, ούτε με μάσκα, ούτε με ολόσωμη στολή, και δεν θα ξεχάσουν τις κηδείες τους που έγιναν χωρίς κανέναν απολύτως στην εκκλησία,  με κλειστό φέρετρο, χωρίς καφέ και κονιάκ μετά την κηδεία.
Δεν θα ξεχάσουν τους εργοδότες που τους ζητήσαν πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν τους προσλάβουν για 16ωρο σερβίρισμα στα νησιά, προς 1000 ευρώ τον μήνα. 
Δεν θα ξεχάσουν τον καφέ στο χέρι που έπαιρναν από μαγαζιά, δίνοντας την πιστωτική τους ΕΞΩ από την πόρτα, διότι δεν επιτρεπόταν να μπουν ΜΕΣΑ στο μαγαζί για να πληρώσουν. 
Δεν θα ξεχάσουν τα χρήματα που έδωσαν για ράπιντ τεστ τρεις φορές την εβδομάδα και μετά δύο, αυτοί μόνο, από όλο το προσωπικό στην δουλειά τους -ούτε και τις ατέλειωτες ουρές έξω από τα φαρμακεία, που ήταν μόνο δικό τους πρόβλημα, όχι των εμβολιασμένων- μέτρο που ισχύει ακόμα.  
Δεν θα ξεχάσουν τα θεατρικά έργα και τις συναυλίες που έχασαν, γιατί δεν τους επιτρεπόταν η παραμονή δίπλα σε προνομιούχους εμβολιασμένους. 
Δεν θα ξεχάσουν  ότι έκαναν μπαλκονο-διακοπές το 2021, διότι δεν ήταν δυνατόν να μπουν σε αεροπλάνο ή πλοίο χωρίς πιστοποιητικό. 
Δεν θα ξεχάσουν ότι πολλές απαγορεύσεις αίρονταν με την έναρξη της τουριστικής περιόδου. 
Οι αριστερών αντιλήψεων ανεμβολίαστοι δεν θα ξεχάσουν το Tweat διακεκριμένου αναρχικού καραγκιόζη, ότι αυτοί οι ίδιοι θα πρέπει να πληρώσουν τα νοσήλια εάν νοσήσουν, όχι το Εθνικό Σύστημα Υγείας στο  οποίο πληρώνουν επί δεκαετίες εισφορές. 
Και βέβαια οι ανεμβολίαστοι δεν θα ξεχάσουν ότι κανείς, απολύτως κανείς δεν ζήτησε συγνώμη για όλα αυτά.  Ούτε η Κυβέρνηση, ούτε η Ακαταδίωκτη Επιτροπή Ειδικών.

Οχι λοιπόν. Οχι. Καμία Αμνηστία. Την Αμνηστία την δίνουν στους κακούργους ενός εγκλήματος. Όχι στα θύματα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK