Ο Calvin Klein κι οι γυναίκες

 

Η αγάπη του Calvin Klein για τις γυναίκες που είναι το κύριο αγοραστικό του κοινό είναι διαβόητη: δεν την έχει δει κανείς.

Ξεκίνησε από διαφημίσεις για παιδεραστές με την 12χρονη Brook Shields χωρίς εσώρουχο να φοράει το τζην της δηλώνοντας "δεν μπαίνει τίποτα ανάμεσα σε μένα και τα CK τζην μου".

Προχώρησε με την 14χρονη Kate Moss μπροστά στον Markie Mark, αυτός όρθιος κι εκείνη χωρίς σουτιέν, με το στήθος στα γεννητικα του όργανα -γονατιστή μπροστά στην μεγαλειοτητα του ανδρός, φυσικά.


Συνέχισε με διάφορες σκελετωμένες μοντελες που φαίνονται λες και δεν έχουν καθόλου εσωτερικά όργανα στην κοιλιά τους, όπως η Kylie Jenner.



Όμως ιδού που το Άγιο Πνεύμα επικάθισε στο marketing team του Calvin Klein. Κατάλαβε ότι για τις γυναίκες εκτός από τις δίαιτες και το σεξ απηλ υπάρχει κι η μητρότητα. Είπε λοιπόν να την γιορτάσει με μια διαφήμιση για την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας και σκέφτηκε την 4 φωτό: ένας τρανς άντρας με μούσι, διπλή μαστεκτομή, έγκυος. Ο πρωταγωνιστής Robert Beta λέει το απίθανο επί της διαφήμισης "Μπορούμε να αναπαραχθούμε βιολογικά ή με την καρδιά μας" -we can reproduce biologically or from our heart. Αυτό είναι ψέμα. Μπορούμε να αναπαραχθούμε μόνο βιολογικά κι ένας πολύ-πολύ μικρός αριθμός ανθρώπων πιστεύει προσωπικά και λανθασμένα ότι μπορούμε να αναπαραχθούμε με την καρδιά μας. Φαίνεται πως δεν πρόκειται να πετύχουμε ποτέ εποχή που η Calvin Klein θα απευθύνεται στις μεγαλες μάζες των γυναικών της Γης.
(Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK