Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ;

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Την τελευταία εβδομάδα σε φεμινιστική σελίδα είδαν το φως της μέρας καταγγελίες από 5 διαφορετικές γυναίκες για κακοποιητική συμπεριφορά ενός άντρα. Ολες μαζί συνθέτουν το πορτραίτο κάποιου εντελώς διεφθαρμένου μισογύνη, που έχει χρησιμοποιήσει ψυχολογικη βία, σωματική, σεξουαλική κακοποίηση, απειλές, διασυρμό και γενικότερα ό,τι υπάρχει στον όρο "κακοποίηση".

Οι αναρτήσεις αυτές έχουν μέσα τους πολλά ενδιαφέροντα, κι ένα από αυτα θα εξετάσουμε στην παρούσα ανάρτηση. Η κοπέλα γράφει:

"Αφού βγαίνουμε κι όλα εντάξει, μου ζητάει να πάμε σπίτι του όπως κι έγινε. Λίγο πριν φτάσουμε στο κρεβάτι του τονίζω ότι δεν μπορώ να με αγγίζουν στο πρόσωπο, να με χτυπάνε ή να προσποιούνται πνιγμό και πως έχω έντονο θέμα με αυτό!"

Ακολουθεί μια ερωτική σκηνή όπου ο άντρας την χαστουκίζει, αυτή παγώνει, του λέει να μην το ξανακάνει, νιώθει την ανάγκη εκείνη να απολογηθεί και του εξομολογείται ότι υπήρξε θύμα βιασμού κι έχει ξυλοκοπηθεί και πως όταν βιώνει βία στο σεξ, ξαναζει την σκηνή του βιασμού. Φυσικά, σκασίλα του, το μόνο που της λέει όταν την ξαναβλέπει είναι πως με τους άντρες που την κάνουν να περάσει καλά, πρέπει κι αυτή να τους κανει να νιώθουν καλά, δηλαδή να τους αφήνει να την χτυπάνε. 

Η ερώτηση είναι μία: γιατί η κοπέλα αναγκάστηκε να πει εκ των προτέρων πως δεν θέλει να την χαστουκίζουν και να την πνίγουν; Γιατί σκέφτηκε πως πιθανόν να την χαστουκίσει και να την πνίξει; Είναι φυσιολογική σκέψη αυτή; 

Το είπε διότι της έχει ξανατύχει πάρα πολλές φορές, όχι μόνο στον βιασμό της αλλά γενικώς με πολλούς διαφορετικούς άντρες. Αποτέλεσμα της προηγούμενης εμπειρίας της είναι να το θεωρεί σχεδόν δεδομένο. Κι όπως βλέπουμε, παρά την προειδοποίηση, ο άντρας έκανε αυτό που ήθελε και σε επόμενες συναντήσεις της είπε πως το θεωρεί προαπαιτούμενο και φυσιολογική ανταμοιβή για την δική του συνεισφορά στο σεξ. 

Πώς φτάσαμε στο σημείο η σεξουαλική κακοποίηση των νέων γυναικών να είναι αυτονόητη εάν θέλουν να κάνουν σεξ; Νομίζω πως φτάσαμε με τους ηλίθιους, δηλαδή τις ηλίθιες που αγκάλιασαν το BDSM ως απελευθέρωση από "μικροαστικές προκαταλήψεις". Με αυτές που αγκάλιασαν το πορνό ως "επιλογή". Με αυτές που έφτιαξαν στασίδι τα προηγούμενα χρόνια σε φεμινιστικές σελίδες γράφοντας κάτω από κάθε σχόλιο κατά του ξύλου "Κάνεις kink-shaming, ντροπή σου". "Είσαι swerf " και "είσαι sex-negative". Και μάλιστα πολλές από αυτές όχι μόνο έγραφαν σχόλια καταδικαστικά επικαλούμενες την σεξουαλική απελευθέρωση, αλλά έκαναν  παρατηρήσεις στις διαχειρίστριες των φεμινιστικών σελίδων, ζητώντας τους να μπλοκάρουν τα άτομα των αρνητικών σχολίων -γιατί οι φεμινιστικές σελίδες πρέπει να είναι ασφαλείς χώροι, safe spaces για όλα τα γούστα. 

Με αυτόν τον τρόπο σίγασαν όλες οι φωνές κατά του κακοποιητικού σεξ, κατά του πρωκτικού σεξ, κατά του ξύλου, του φτυσίματος, του βρισίματος, του πνιξίματος, του πνιξιματος την ώρα της πεολειχίας κλπ. 

Με αυτόν τον τρόπο έμειναν μόνο οι σεξολόγοι τηλεμαϊντανοί από την Πάνω Τραχανοπλαγιά, συνεργάτριες πορνογραφικής εταιρείας,  που έγραφαν "το πυγοράπισμα είναι η μεγαλύτερη προσφορά των ανδρών στην γυναικεία ηδονή". 

Με αυτόν τον τρόπο οι επισημοι σεξολόγοι που έχουν τελειώσει Ιατρική, έφτιαξαν βίντεο "πώς να αρνηθείς κάτι στον παρτενέρ σου χωρίς να τον προσβάλεις". 

Με αυτόν τον τρόπο έμειναν οι Youtuber που έλεγαν "το BDSM είναι συναινετικό και μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο το γαργάλημα με ένα φτερό". 

Με αυτόν τον τρόπο στα κοριτσίστικα περιοδικά μπήκαν διαφημίσεις για χειροπέδες, μαστίγια και δονητές πρωκτού,  ως "δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για Εκείνον".  

Με αυτόν τον τρόπο στο περσινό Κοσμοπόλιταν η νούμερο1 ικανοποιητική στάση για γυναίκες στο σεξ, ηταν το πρωκτικό σεξ με ταυτόχρονο δονητή στο αιδοίο "που προσφέρει έξτρα δονήσεις στον παρτενέρ σου". 

Με αυτόν τον τρόπο οι άντρες στην αρχή έμειναν ελεύθεροι κι ασύδοτοι, να ζητάνε ό,τι τους κατέβη και να κατηγορούν τις γυναίκες για πουριτανισμό όταν αρνούνται. Μετά, συνέχισαν κάνοντας αυτό που εκείνοι θέλουν χωρίς να ζητάνε καν άδεια και κατηγορούν τις γυναίκες πάλι για πουριτανισμό -ή και αχαριστία, όπως ο Χάρης της φωτογραφίας μας. 

Τώρα που η κακοποίηση έγινε κανόνας σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό κι οι γυναίκες δεν μπορούν να ξέρουν ποτέ πόσο ανώμαλος θα τους βγει κάποιος στο κρεβάτι και πόσο θα κινδυνέψουν -εκτός κι αν βγούν με μάρτυρα του Ιεχωβά- θα έρθουν οι υπερασπίστριες του "αγριου σεξ" να εξηγήσουν στα θύματα γιατί το κρεβάτι τους έγινε unsafe space? Γιατί τρώνε χαστούκια από τον οποιονδήποτε; Γιατι τις πνίγει ο καθένας; Γιατί οφείλουν να δεχτούν την εκσπερμάτιση στο πρόσωπό τους;  Αυτές που αυτο-ανακυρήχθηκαν sex positive  θα πάνε με τις καθημερινά κακοποιημένες στον πρωκτολόγο να τους κρατάνε το χέρι καθώς οι γυναίκες ακούνε στα 30 ότι έχουν ακράτεια; Αυτές που έσκαψαν το λάκκο των υπόλοιπων και τις ανάγκασαν σε σιωπή, θα έρθουν τώρα να τις σώσουν; 

Η παροιμία "ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του" βγήκε από άντρες που ήθελαν να κρύψουν τον σαδισμό τους. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να την ξεστομίζουν, γιατί αυτές δεν κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους. Σε κάθε εποχή κάνουν ό,τι θέλουν οι άντρες - ή μένουν μόνες τους. 

(ΥΓ: αφήνω για άλλη ανάρτηση πως η κοπέλα δεν μπόρεσε καν να περιγράψει με τα σωστά λόγια τι της συνέβη, αφού ξεκίνησε λέγοντας "έχω έντονο θέμα με αυτό" δηλαδή ρίχνοντας την ευθύνη στον εαυτό της που δεν θέλει να την πνίγουν και να την χαστουκίζουν κι όχι στον ανώμαλο σαδιστή που θέλει να χαστουκίζει και να πνίγει γυναίκες)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK