ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ;(β)

Το μίσος κατά των γυναικών πάντα μασκαρεύεται με κάποιο τρόπο το κρύβει συνήθως μια "δικαιολογημένη" αγανάκτιση εκείνου που μιλάει και δρα για την ψεύτρα, την τεμπέλα,  την άχρηστη μάνα, το ξέκ@λο, την βρωμιάρα που δεν κοίταγε το σπίτι της αλλά τον κεράτωνε (κάποιον).

Το μίσος κατά των γυναικών στις ποινικώς κολάσιμες πράξεις, όπως π.χ. να πετάξεις το νεογέννητο μωρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, εσύ που το γέννησες μόνη σου στην μπανιέρα, παρατημένη από τον άντρα που το φύτεψε , καλύπτεται πολύ πιο αποτελεσματικά, από την "ιερή" αγανάκτιση για την ζωή που χάθηκε. Πολύ το ενδιαφέρον για τις αθώες ζωές που χάνονται, πολύ μεγάλη η κατακραυγή για τις αμαρτωλές που δεν σεβάστηκαν το σπουδαιότερο πράγμα από όλα, την ζωή. Άφαντος από την συζήτηση και την κατακραυγή το άλλο μισό της τεκνοποίησης. Ούτε στο έδρανο των κατηγορουμένων, ούτε πουθενά. 

Αυτήν την στιγμή ακριβώς, 26/06/2020, βρισκόμαστε μάρτυρες μιάς περίπτωσης ομαδικής εκδήλωσης μισογυνισμού, απέναντι στην δράστρια που απήγαγε την 10χρονη μικρή από την Θεσσαλονίκη. Το τι έχει κάνει η δράστης δεν γνωρίζουμε, μπορεί κάτι σοβαρά επιλήψιμο, μπορεί και τίποτα. Αν έχει διαπράξει το αδίκημα παιδεραστίας, θα είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται στην χώρα μας. Κι όμως, εκατοντάδες άνθρωποι που ουδέποτε ανάρτησαν φωτογραφία άντρα παιδεραστή στο παρελθόν, έχουν βάλει την φωτογραφία της. Κοιτάξτε τους στα δελτία ειδήσεων, στα σάιτ και ειδικά στο Fb.
Ναι, ειδικά στο Fb. Είναι άνθρωποι που όλο τον άλλον καιρό βάζουν τραγούδια ή ποιήματα, αλλά ξαφνικά τους πήρε ο πόνος για την μικρούλα και βάζουν την φωτογραφία αυτής που την απήγαγε. Δεν μπορούν να αντέξουν την σκέψη ότι ανάμεσά μας τριγυρνούσε αυτό ειδικά το τέρας, το θηλυκό, γι αυτό εύχονται η γυναίκα να βρεθεί χωμένη σε τσιμέντο, να την τιμωρήσουν στην φυλακή όπως της αξίζει κλπ, κλπ. Δεν μπορούν να αντέξουν τι συνέβη στην 10χρονη, αυτοί οι ίδιοι που αδιαφορούν για την άλλη είδηση που σήμερα επίσης αποκαλύφθηκε,  πως πατέρας βίαζε την κόρη του από 12 χρονών, και στην συνέχεια ο άντρας της την εξέδιδε, ενώ ο άντρας της έχει ασελγήσει τουλάχιστον σε ένα από τα παιδιά τους (που είναι 4 και 5 ετών). Σκασίλα τους για τον πατέρα και τον άντρα, για την κόρη που την βίαζαν από 12 χρονών, για το παιδί της κόρης που και σε αυτό ασέλγησε κάποιος κι είναι το πολύ 5 χρονών. Σκασίλα τους όλα, το μόνο που μετράει είναι το αδίκημα της 33 χρονης.  

Μην παίρνετε μέρος στον μισογυνισμό. Το δίκαιο και το ηθικό πρέπει να μετριέται πάντα με το ίδιο μέτρο. Αν βάζετε πάντα φωτό παιδεραστών, βάλτε και τώρα. Αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν, αναρωτηθείτε γιατί. 

(Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK